تمارینی که قدرت ذهنی شما را تنها با صرف 5 دقیقه در روز بالا می‌برد

ساخت وبلاگ

چه تسلیم وسوسه خوردن یک کاپ کیک شوید، یا بیخیال اهدافتان شوید، استقامت کار چندان آسانی نیست. اما پیش از اینکه خود را به دلیل نداشتن قدرت اراده خدادادی سرزنش کنید و یا بهانه ای برای عملکرد نه چندان درخشان خود بتراشید، این را در نظر داشته باشید؛ تنها چند دقیقه در روز لازم است تا قدرت لازم ذهنی برای رسیدن به بالاترین ظرفیت خود را بسازید.

تقویت قدرت ذهنی همانند تقویت قدرت بدنی است. 50 حرکت شنا در روز تنها چند دقیقه از وقت شما را می گیرد، اما انجام مرتب آن به شما کمک می‌کند قدرت بدنی بالاتنه خود را بالا ببرید. این مسئله راجع به قدرت ذهنی شما نیز صدق می‌کند. تنها با چند دقیقه در روز، ذهن خود را آماده می‌کنید تا متفاوت تر بیندیشد، احساسات‌تان را کنترل کند، و پربازده‌تر عمل کند. با تمرین مرتب، این قدرت ذهنی را خواهید ساخت.

با اینکه تمرینات بسیاری وجود دارد که می‌تواند به قدرتمندتر شدن شما کمک کند، در اینجا سه تمرین را به شما معرفی می‌کنیم تا قدرت ذهنی خود را در طی پنج دقیقه و حتی کمتر بالا ببرید. با اسکیل ما همراه باشید.


1. سه چیزی که شکرگزار آنها هستید را بشناسید

شمردن الطافی که شامل حال شما شده است، بر خلاف باری که بر دوش شماست، تاثیر بسزایی بر سلامت روان شما دارد. مطالعات نشان می‌دهند که شکرگزاری شادی را افزایش داده و از میزان افسردگی می‌کاهد.

شکرگزاری را با شناخت سه چیزی که در زندگی خود قدردان آنها هستید به عادت روزانه خود تبدیل کنید. این می‌تواند به سادگی شکرگزاری برای آب تمیزی که از شیرآب جاریست باشد یا حتی نسیمی خنک در روزی گرم.

مطالعات نشان داده که با تبدیل شکرگزاری به عادت می‌توان ذهن را تغییر داد. آنها را در دفتر شکرگزاری خود یادداشت کنید، چیزهایی که به هنگام شام شکرگزارشان بودید را بنویسید، یا عادت کنید تا چیزهایی که به خاطر آنها شکرگزار هستید را قبل از خواب به خودتان یادآوری کنید. با گذشت زمان شکرگزاری همانند طبیعت دوم شما می‌شود و تاثیرات مثبت آن را در خوابی آسوده‌تر و سیستم ایمنی بهتر تجربه خواهید کرد.


2. تمرکز حواس را تمرین کنید

با تکرار ذهنی اتفاقات بدی که هفته پیش برایتان رخ داده یا پیش بینی اتفاقات بدی که قرار است روز بعد برایتان رخ دهد، حفظ استقامت غیرممکن می‌شود. تمرکز حواس در ارتباط مستقیم با زندگی در زمان حال است. و از آنجایی که تنها زمانی که می توان در آن رفتار خود را تغییر داد همین حالاست، تمرکز بر همینجا و همین حالا بسیار مهم است.

علم نشان می‌دهد که تمرکز حواس مزایای جسمی و روانی بسیاری دارد. کاهش استرس و گفتگوی درونی مهربان‌تر از جمله این مزایا است.

پس فقط یک دقیقه بر آنچه دور و برتان می‌گذرد تمرکز کنید. به آنچه می‌توانید بشنوید گوش فرا دهید. به اتاق خود نگاهی انداخته و ببینید متوجه چه چیز می‌شوید. اسکنی سریع از بدن خود داشته باشید و به حس آن توجه کنید.

با تمرین مرتب، توانایی خود را برای تمرکز بالا می‌برید، که در دنیای امروزی که به سرعت درحال پیشروی است کمی دشوار است. و همچنین شاهد لذت بردن از لحظات خود خواهید بود زیرا حواستان کمتر پرت مشکلات دیروز و نگرانی های فردا خواهد شد.


3. "همانند شرایط مطلوب" نقش بازی کنید

شاید وسوسه انگیز باشد تا آنقدر صبر کنید تا حسی متفاوت به شما بگوید تغییری ایجاد کنید. اما اگر قرار است تا زمانی که حس خوبی نسبت به خودتان ندارید برای ترفیع اقدام نکنید، یا اگر قرار است تا زمانی که حس خوبی ندارید دوستانتان را به بیرون دعوت نکنید، ممکن است نتیجه معکوسی در بر داشته باشد.  

در عوض، مطالعات نشان می‌دهد که باید همانند کسی که می‌خواهید باشید، عمل کنید. زمانی که رفتار خود را عوض می‌کنید، افکار و احساسات هم دنباله رو آن خواهند بود.

زمانی که غمگینید شاید شانه‌های خود را انداخته و به زمین خیره شوید. این کار شما را در همان حال افسرده نگه می‌دارد. با این حال، شانه‌های خود را صاف کرده و لبخند بزنید، و تغییر آن را در حال و هوای خود ببینید.

و انتظار نداشته باشید که این حس اعتماد به نفس از ناکجا آباد سر و کله‌اش پیدا شود. در عوض، از خودتان بپرسید، چگونه می‌توانم با اعتماد به نفس‌تر عمل کنم؟ حتی اگر با شک‌هایی روبرو هستید. همانند یک فرد با اعتماد به نفس عمل کردن حس شما را نسبت به خودتان مطمئن‌تر می‌کند. و تحقیقات نشان می‌دهد که با اعتماد به نفس عمل کردن حس اعتماد دیگران را نیز در شما بیشتر می‌کند.

از خودتان بپرسید که یک فرد با قدرت بالای ذهنی چه می‌کند؟ و سپس، خودتان جوری عمل کنید که گویی از لحاظ ذهنی بسیار قوی هستید. و بدین شکل قدرتمندتر خواهید شد.


تمرینات مخصوص ذهن را انجام دهید

هر روز فرصتی است برای ارتقا بخشیدن به  نیروی ذهن. بسیار ساده است، تمرینات کوتاه مداوم در طول زمان به شما کمک می‌کند تا قدرت ذهن قوی‌تری ایجاد کنید.

علاوه بر این، به عادات بدی که قدرت ذهن شما را می‌گیرد نیز توجه کنید. احساس تاسف برای خود، تسلیم شدن پس از اولین شکست، و بیخیال قدرت خود شدن از جمله عادات بدی است که می‌تواند آثار مخربی بر قدرت ذهنی شما داشته باشد. کنار گذاشتن این عادات به عملکرد هوشمندانه‌تر شما کمک می‌کند، نه به سخت‌تر کار کردن.



منبع: www.forbes.com


بازنشر و استفاده از مقالات اسکیل ما، به هر شکلی تنها با ذکر نام "اسکیل ما" در بخش منابع و ارائه هایپرلینک مجاز می باشد.


کلمات کلیدی :

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)...
ما را در سایت واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3ht-csurea بازدید : 179 تاريخ : يکشنبه 21 خرداد 1396 ساعت: 7:51