کارایی ما با استراحتهای مستمر بین کار بهتر می شود

ساخت وبلاگ


روز کاری 8  ساعته روشی قدیمی و ناکارآمد محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید تا جای ممکن بازدهی بالا داشته باشید، باید بیخیال این روش شده و به دنبال راهکاری جدید باشید. روز کاری 8 ساعته در طی انقلاب صنعتی شکل گرفت تا از ساعات کار فیزیکی کارگرانی که در کارخانه بودند بکاهد. این پیشرفت غیرمنتظره روشی بوده است که دویست سال پیش کارایی داشته است، با این حال ارتباط کمی با امروز ما دارد.

همانند پیشینیان مان، از ما انتظار می‌رود تا 8 ساعت در روز کار کنیم، در ساعات طولانی، پشت سر هم، و با اندکی زمان استراحت یا حتی بدون آن. حتی خیلی از مردم در طول زمان ناهارشان نیز کار می‌کنند. این روش قدیمی و کهنه نه تنها کمکی به ما نمی‌کند؛ بلکه ما را به عقب نیز می‌راند. در ادامه این مطلب به راهکارهایی اشاره می شود که با استفاده از آنها قادر خواهید بود کارایی خود را افزایش دهید. با اسکیل ما همراه باشید.


بهترین راه برای شکل دهی روزتان

در طی مطالعاتی که توسط برنامه‌ای کامپیوتری در Draugiem Group انجام شد عادات کاری کارمندان مورد بررسی قرار گرفت.  این برنامه خصوصا زمانی که افراد برای کارهای گوناگون صرف می‌کردند را اندازه‌ گیری کرده و آن را با میزان بازدهی آنان مقایسه کرد.

در پروسه اندازه گیری میزان فعالیت افراد، آنها به نتیجه شگفت آوری برخوردند: مدت روز کاری اهمیت چندانی نداشت؛ چیزی که حائز اهمیت بود ساختار روز افراد بود. مخصوصا، افرادی که معتقد بودند باید زمان استراحت کوتاهی داشته باشند بازدهی بیشتری نسبت به کسانی داشتند که ساعات طولانی‌تری کار می‌کردند.

ایده‌ آل ترین نسبت کار به زمان استراحت 52 دقیقه کار، و به دنبال آن 17 دقیقه زمان استراحت بود. افرادی که به این برنامه پایبند بودند سطح تمرکز بالایی در کار داشتند. برای یک ساعت کار، آنها زمان‌شان را 100% وقف کاری که موظف به انجامش بودند کردند. آنها فیسبوک‌شان را چک نکرده یا با ایمیل حواسشان پرت نمی‌شد.

زمانی که احساس خستگی می‌کردند ( دوباره، بعد از حدود یک ساعت)، استراحت کوتاهی می‌کردند، که در طول آن کاملا خودشان را از کار جدا می‌کردند.  این کار به آنها کمک کرد تا ساعت پربازدهی را پیش رو داشته باشند.


مغز شما در هر یک ساعت به 15 دقیقه استراحت نیاز دارد

افرادی که این نسبت جادویی بازدهی را کشف کردند در این رقابت پیروز شدند چرا که آنها به نیاز اساسی ذهن انسان پی بردند: مغز به طور طبیعی می تواند به طور تقریبی یک ساعت با حداکثر انرژی کار کند که به دنبال آن 20-15 دقیقه  با انرژی پایین کار می کند. برای بیشتر ما، این فرونشینی طبیعی و گردش انرژی، ما را بین دوره‌های متمرکز و پر انرژی و به دنبال آن دوره‌هایی با بازدهی کمتر یعنی زمانی که خسته و تسلیم حواس پرتی هستیم مردد می‌گذارد.

بهترین راه برای شکست خستگی و حواس پرتی زیر نظر داشتن روز کاری‌تان است. به جای یک ساعت یا بیشتر کار کردن و نبرد با حواس پرتی و خستگی، زمانی که میزان بازدهی‌تان پایین می‌آید، را  نشانه‌ای برای زمان استراحت تلقی کنید. زمانی که بدانید این زمان‌های استراحت میزان بازدهی‌تان را بالا می‌برد، راحت‌تر به آن می‌پردازید. ما اغلب به خستگی اجازه می‌دهیم بر ما غلبه کند زیرا همچنان در حین خستگی نیز به کار می‌پردازیم ( حتی پس از اینکه انرژی و تمرکزمان را از دست می‌دهیم)، و حتی زمان‌های استراحت ما ارزش واقعی ندارند (چک کردن ایمیل و دیدن شبکه های اجتماعی به اندازه یک پیاده‌روی شما را سرحال نمی‌کند).


مسئولیت روز کاریتان را بر عهده بگیرید

روزکاری 8 ساعته به شرطی می‌تواند برایتان مفید باشد که زمان‌تان را به وقفه‌های استراتژیک بشکنید. به محض اینکه انرژی طبیعی‌تان را با تلاش به صف درآورید، همه چیز آرام و بی دغدغه‌ تر پیش خواهد رفت. در اینجا چهار راه به شما معرفی می‌کنیم تا به این ریتم برسید.

  • روزتان را به بازه های ساعتی تقسیم کنید. ما به طور طبیعی برای انجام دادن کارهایمان در آخر روز، هفته، یا ماه برنامه‌ریزی می‌کنیم، اما زمانی که بخواهیم برای آنچه که هم اکنون قصد انجامش را داریم تمرکز کنیم موفق‌تر هستیم؛ برنامه ریزی برای روزتان در بازه های یک ساعته، علاوه بر اینکه شما را به ریتم درستی می رساند، کارهای سخت تان را تبدیل به بخش‌های کنترل پذیر و ساده‌تر می‌کند. اگر می‌خواهید واقع بین باشید، می‌توانید برای روزتان بازه های 52 دقیقه‌ای برنامه بریزید، اما یک ساعت هم به همان میزان خوب است.
  • برای زمان‌تان احترام قائل باشید. این بازه های استراتژیک فقط به این خاطر کارایی دارد که اوج انرژی خود را برای دست یافتن به میزان بالای تمرکز در زمان کمی صرف می‌کنیم. وقتی برای زمانتان با پیام دادن، چک کردن ایمیل، یا چک کردن فیسبوک احترام قائل نشوید، هدف کلی این روش را نادیده می‌گیرید.
  • استراحتی واقعی داشته باشید. در طی مطالعات Draugiem، این نتیجه حاصل شد که کارمندانی که استراحت‌های مکرر بیشتری دارند نسبت به کسانی که اصلا استراحت نمی‌کنند بازدهی بیشتری دارند. به همین ترتیب، کسانی که عمدا زمان استراحت و ریلکسیشن داشتند بهتر از کسانی بودند که زمان استراحت‌شان، با جدا کردن خود از کار مشکل داشتند؛ جدا شدن از کامپیوتر، تلفن، و لیست انجام کارها برای بالا بردن میزان بازدهی حیاتی است. وقفه‌هایی مثل پیاده روی، مطالعه، و گفت و گو موثرترین راه‌های دست یافتن به انرژی دوباره است چراکه شما را از کارتان جدا می‌کند. در روزهای پرمشغله شاید وسوسه شوید و فکر کنید در زمان استراحت‌تان بهتر است به چک کردن ایمیل یا تلفن زدن به عنوان وقفه بپردازید، اما اینطور نیست، پس به این افکار توجه نکنید.


منتظر این نباشید تا بدنتان به شما بگوید که به استراحت نیاز دارید. اگر تا زمانی که بدنتان نیاز به استراحت کند صبر کنید، بسیار دیر است – و روزنه اوج بازدهی‌تان را از دست داده‌اید. پایبندی به برنامه‌تان این اطمینان خاطر را به شما می‌دهد که زمانی که بازدهی بالایی دارید کار کنید و زمانی که اینگونه نیست به استراحت بپردازید. به خاطر داشته باشید، اگر وقفه‌های کوتاهی را استراحت کنید بازدهی بیشتری نسبت به زمانی دارید که با اینکه خسته و حواس پرت هستید اما همچنان به کار ادامه می‌دهید.


جمع بندی کلی

با تقسیم کردن روزتان به بخش‌های کوچک‌تر و استراحت کردنی که متناسب با میزان انرژی طبیعی شماست، روزتان سریع‌تر گذشته، و میزان بازدهی‌ تان ارتقا می‌یابد.




 بازنشر و استفاده از مقالات اسکیل ما، به هر شکلی تنها با ذکر نام "اسکیل ما" در بخش منابع و ارائه هایپرلینک مجاز می باشد.

 


کلمات کلیدی :

واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE)...
ما را در سایت واحد مشترک کمکی پژوهش و مهندسی «هوش یار-تواندار» (HT-CSURE) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 3ht-csurea بازدید : 185 تاريخ : پنجشنبه 25 آذر 1395 ساعت: 7:54